Вiд подиху...

Виктория Ищук
Моєму маленькому Сонечку:-*


Від подиху і подиву півслова
Застигло за два кроки від любові
У нас з тобою знов проста розмова,
А тіла два горять, немов у змові.

Два погляди-два опіки,
[ заділо!]
Які ти маєш вправно зализати -
Розмірні рухи язиком по тілу
Й цілунки зі смаком кориця/м’ята

Втручаючись в незвідані глибини
Мої…твій ллється віск під шкіру й тане
Тебе ніяк, ніхто й ніщо не спинить
Допоки не зростеться інь із янем.