Ще раз про любов

Оксий Ожына
Віє вітер.Віє в душу!
Тугу навіває...
Я чомусь тужити мушу,
А за чим  --  не знаю...



Гей,потужу за дитинством,
Що не повертає...
Тільки вітер дує,свище,
Вітер не стихає...



Мо' ,потужу за юначим,
Щирим і  красивим...
Тільки вітер стогне,плаче,
Вітер вередливий !



То потужу вже за зрілим,
Теплим і спокійним...
Завиває вітер,скімле,
І реве стовійно...



Та й за чим уже  тужити,
Більшого не маю,
А що мав -- усе прожито...
Вітер не стихає...



Може,тихо,серцем-кров'ю,
Поки ще тепленький,
Потужити за любов'ю,
Що була одненька?!



Що була така,як сонце,
Як незбутня мрія...
...Глянув нишком у віконце:
Вітер  і не віє..!