***

Шлихтер Эвелина
Нас не зламають ні міцні кайдани
Не понівече нам в’язниця всіх кісток
Для нас життя неначе водний камінь,
А біль від втрати кожен новий крок.

Нас не згодують бешеним собакам
І не відправлять гнити у Сибір,
Бо в нас немає ні жаху, ні страху
Для болі не існує інших мір.

Ми будем вічні, вічно будем жити
І нас нічого тут не зможе вбити,
Бо наших таємниць ніхто не може знати
І навіть біль від втрат не в силі нас зламати.