***

Шлихтер Эвелина
Кому як не тобі готова серце я віддати –
Ось чуєш рветься на куски.
Хай душу полонить багаття,
А ти моє серденько розірви...
Незнаю як без тебе жити треба,
Незнаю, що там буду бачити у сні.
Я знаю тільки, що тебе КОХАЮ
Мені потрібен тільки ТИ
О як тріпоче серце від кохання,
Є в мене мрія та лише одна:
Я хочу лиш з тобою бути,
Без тебе сенсу у житті нема.
Ехо твоє я чую кожен день
З тобою я мов ніжна квітка
Тебе нема – мене нема,
Енергія кохання в серце проникає
Без дна та річка по душі пливе–
Ехо мов вітер розганяє
Ніколи незабуду я тебе
Еге ж бо – це лиш мить кохання
Милі хвилини щастя без журби
Ось в серці лунає бажання:
Жадаю щастя я пізнати хоч на мить
Усе це мрії та бажання, їх неможливо без, коханого, здійснить...