для милого ангела

Шлихтер Эвелина
Я хочу хоч трошки написати про тебе,
Хай не плаче земля і не гніває небо
Хай лиш трошки із неба покапає сніг
І впаде до твоїх янгольських ніг.

Хай тобі у лице б`є малесенький пух
Ти для мене не просто,а більше,ніж друг
Коли поруч з тобою,завмирає душа
Я твоя навіки і тільки твоя

Капає сніг і ангел стоїть в самоті
Я хочу до нього-так треба йому і мені
Я хочу прилинути до нього і сказати йому:
«ангел мій милий, пробач та люблю»