***

Шлихтер Эвелина
Я буду кожен раз ходити в гості
З хорошим настроєм і парою квіток,
Я буду на коліна перед могилою ставати
І за твоє спасіння буду пити сок.

Я буду весь бур’ян з плити зривати
І павутинку поздираю з тебе вмить,
Я буду наливати в бутиль воду
І очі поверну в небес блакить.

Любити буду завжди і повічно
За те, що ти мене сама зростила,
За те, що виховала так як треба
І взагалі за те, що народила.