почуття

Марина Никитчук
Україна складається з нас:
Різномовних, заможних і бідних,
З політично розгублених мас,
З патріотів палких та невірних.

Подолати не зможе ніхто
Невиправне народне бажання
Бути разом, і нам все одно:
Бо веде нас цим світом - кохання.