Гоп зi смиком

Виктор Малороссов
Юрба інтелігентних хлопців
Гамселить кума під парканом.
А він, ще ж не в одному оці,
Вважай,  під хвіст собаці ранок.

Начищена, як бляха, пика
У безталанного Микити.
Навіть не встиг опохмелитись...
Оце вам, друзі, - гоп зі смиком!



    22.02.2012р.