Эдвард Лир 203 91. Смертельная дрофа

Алла Шарапова
Эдвард Лир

203 (91). Смертельная дрофа


Одному старику из Флоренции
Надоела баранина пресная -
Дрофку, дикую птицу,
Он зажарил в горчице
И, объевшись, почил во Флоренции.

              ( Совместно с Марком Полыковским)

There was an old person of Florence,
Who held mutton chops in abhorrence;
He purchased a Bustard,
And fried him in Mustard,
Which choked that old person of Florence.