Люблячi долонi

Елена Славинская
Дорогою з повітряних кульбаб
На зустріч щастю клавішами вітру
Творити долю, музикою фарб
Розмалювати все у сонячну палітру.

Ловити мить із легкістю крила
Метелика. За горизонтом волі
Літати як кульбабкова стріла
І потрапляти в люблячі долоні.