Твiй Сад

Мария Гончаренко Бодак
Сущий
Всеблагий
Твій Сад
що на краю Чумацького шляху
уже зістарився
його покручене гілля
іще могутнє почорніле 
немов з гравюри Андо Хіросіге**
прекрасним є ...
любуюся
проте прошу дай зрозуміти суть
народження зростання і старіння
суть Задуму Твого
Всевідаючий
Всюдисущий
*

** Андо Хіросіге. Сливовий сад в Камейдо.