Шлях

Мария Гончаренко Бодак
Звивистим шляхом
біжу супроти вітру
намагаюся збити вогонь
що вирвався
на поверхню мого тіла
що злився
із довжелезним моїм волоссям
і стугонить за плечима
наче табун навіжених коней
Біжу
і роки
все ущільнюють мій шлях
уповільнюють лет
*