Так же певуча

Сергей Синьков
Так же певуча
Речка лесная,
Так же над кручей
Сосны мечтают,
Так же за далью
Прячутся ветры...

Только печальней
Стали рассветы,
Только старее
Клён на опушке,
Только скупее
Шельмы- кукушки.