Платонiчне

Славик Демишев
Зрозумій, незрівнянна Наталко,
опиратися марно. Облиш!
Обіймаю тебе палко-палко,
а цілую ще навіть палкіш.

Вже розквітла - а квітнеш і далі.
(Щира правдонька, не червоній).
Я бажаю, щоб настрій, Наталю,
був, як вигляд, завжди чарівний!

Лиш для тебе ретельно, старанно
кращих рим назбирав звідусіль!
Ти моя платонічна кохана,
тому треба докласти зусиль...