пускай

Лариса Михайлова
So, everybody lies, but I can not.
I must be fool...but love lives in my heart.
And I can't say to him: enough or stop.
But can forgive him all my tears and smart...

****

Пускай все лгут, но не умею лгать я.
Глупа?  Полно любовью сердце - видишь?
Я не могу сказать: Довольно, хватит!
Но я легко прощаю все обиды.




рисунок автора
пастель