Строк багато зарифму

Вика Максименко
Строк багато зарифмує,
Подарує любим друзям,
Читачам і просто людям.
Будуть аїстом нетлінним
Строки падать на папір
В них кохання відчувають,
Біль і смуток, все в них є.
Поєднання називають
Всі частинкою й себе.

02.03.2012