Хтось зануриться у лiжко...

Вика Максименко
Всім давно знайома втома
Хтось зануриться у ліжко,
Буде тихо спочивать.
А хтось трохи відпочине,
Хвилин, десь так, двадцять п’ять
І почне красиво вірші
Свої він складать.