Серце

Сияющий Свет
Рецензия на «Danko of Ukraine» (Тетяна Лаврентьева)

...не знаю я, чи то є правда,
що серце своє теж я піднімав...
...підніму ще сьогодні й завтра,
щоб кожен Віру в Світло мав...

...не знаю я, чи то наснилось,
бо ще живу із серцем на руках...
...чи, може, не мені судилось
прославить себе на віка...

...чи, може, люди ще лякливі,
та з остраху все гасять, що горить...
...чи витримаю я один їх злісну зливу,
бо серце всеж-таки болить...