Сонечко

Валентина Комина
  - Сонечко в долоні, бачиш, мамо! –
 Ручку підніма мала Оксана.
 І жучок, червоний та краплистий,
 Враз зліта під сонцем променистим.

 - Ну куди ж ти? Не побачить мама! –
 Хлипає ображено Оксана.
 - Ти не плач, малесенька, не треба:
 Він летить до мами в синє небо!