Весна

Людмила Николаева 2
Яка краса!Весна до нас прийшла,
Тепло і радість знову принесла.
Розтанули сніга біжать струмки,
Оспівують в піснях весну пташки.
Весна!Тобі  радіє  все  живе
Ти розтопила зимі серце льодяне.
Змахнула  чарівним  крилом,
і все, що спить зимовим сном
ти розбудила,і дала життя нове,
в якому все розквітне, оживе.
Весна- ти оспівана  пташками,
Сумними і  веселими  піснями.
Ти  Богиня  любові і  життя
Ти надихаєш нас на нові почуття.