***

Анастасия Щербакова 3
Вечір
Вже сонечко в небі тихо сідає,
Останні промінчики нам посилає.
Тихо день літній уйде від нас
Час пройде швидко,спати вже час.

Зірочки маленькі тихо засіяють
Місяця-господара тихо зустрічають,
А цвіркунчик на дворі голосно співає
Вечір літній тихо-тихо закликає.
08.08.10.