***

Ярослав Молинський
"якщо кохання - це вічність"
____________________________
Збирати її по секунді
така ж насолода,
як відчувати твій подих.
Як відчувати твій погляд,
крізь очі.
Збирати її по секунді,
така ж нагорода
як місяцями
читати Ніцше.
З ночі
До ранку чекати
на сонце.
І без пояснень
знати,
що вічність існує!