Наче...

Сергей -В-Котов
Життя летить дедалі швидше,
Годинник відбиває такт;
І з друзями ми значно рідше
Тримаємо живий контакт.

Є Інтернет та модний геджет,
Щоб написати кілька слів;
І можеш завдяки «мережі»
Сидіти дома кілька днів.

Набрид до чорта телевізор,
Вже не включав його давно.
Не виглядаю подивитись,
Коли дощ стукає в вікно.

Я через натовпи дратуюсь,
Лютую через сигаретний дим,
За світом кваплюсь та сумую
Що бути змушений таким

Забув коли художні твори
Читав я видатних людей.
Частіше - те, що допоможе
В роботі, чи додасть грошей.

Я сам неначе геджет модний,
У час мереж та мікрохвиль,
На інформацію голодний.
Інакше відчуваю біль…

Настовідсотково байдужий
До всіх проблем свого буття.
І лиш питаю: «Чи я дужий
Знайти мету свого життя?»

24.02.2012