В очiкуваннi весни

Анна Усадская
Хоч на вулиці сипало снігом,
Тепло в ковдрі дивитись крізь скло,
Пити чай із малиной та медом
Та шукати у Гуглі кіно.

Хай сьогодні ніхто не зігріє,
Хай сьогодні я буду сама.
Але сніг вже от-от розтане
Й прилетить, так бажана, весна.

Із весною прийдуть нові мрії,
Сподівання нові. І тоді
Вмить здійсняться усі надії
Всіх людей: і твої, і мої.

Ну, а поки що - сніг за віконцем,
Тепла ковдра і чай смачний.
Мрії, плани й улюблена фраза,
Мов у вухах,: "Бувай, малий!"