А серце про кохання мрie...

Геннадий Сивак
Дякую Вірі Кухарук,
за надхнення -http://stihi.ru/2012/02/21/953


А серце про кохання мріє,
Воно найкраще усіх лік,
В ньому закладені надії,
Та не зважаючи вік,

Навіть приходить через сни,
Такі приємні, кольорові...
Щей ми літаємо у них,
Перед світанком, мить чудова...

Знай, їх народжють думки,
Вони над нами, мов лелеки,
Та наче голубі зірки,
Такі близьки, такі далекі...

Господь Святий дивує нас,
Ми дякуємо чинно долі,
Любов, це самий кращий час,
То радість нашої Юдолі...

Автор Геннадій  Сівак.
21 лютого 2012 року.