Ми з тобою, класн мужики

Анатолий Каминских
Ми з тобою, класні мужики.
Любимо жінок з тобою ми.
Любим ми готелі, любим ресторани.
І красиво жити, любим ми.
Пр..
Мужики, мужики, мужики,
Класні мужики з тобою ми.
Мужики, мужики,мужики,
Для жінок ,ми класні мужики.
Класні мужики, ми класні мужики.

Ми з тобою, класні мужики,
Любим ми ,красиві острови
Любим пляжі, золотий пісок,
А ще любимо, жінок, жінок,жінок.
Пр..

Як же не любити нам жінок.
Класним і красивим мужикам.
Сильно не судіть ви нас жінки,
За любов, до вас, до вас, до вас.
Пр..