Наше життя

Анатолий Каминских
Що, сказати можна про життя,
Таке коротке, таке різне.
Прожити особливо хочемо всі ми,
У загадковому, красивому житті.

В життя влітаємо як вихор ми,
Не думаєм  як жити будем,у житті.
Що будемо робити, як будемо любити,
Не знаємо з тобою ми.

Як нам прожити, не питаємо нікого,
Надіємось на себе у житті.
І що нас жде в кінці життя ,чекаємо,
У не простому, нашому житті.