караоке на Майдан

Анатолий Каминских
Що нам літо, що зима,
Що нам осінь, що весна.
Караоке на майдані,
Нас з любов’ю зустрічає.

Співаки ми із народу,
Нам талант, дано від бога.
Заспіваємо ми разом,
Ми народні співаки.

В коло дружнє караоке,
Об’єднало всіх людей.
І співучих й не співучих,
І великих і дітей.

На екрані караоке,
У неділю вранці.
Нам покажуть як співають,
Народні таланти.