в ра в Укра ну

Анатолий Каминских
Живемо  в вільній Україні,
Молодій державі.
На наші плечі пав тягар,
Здобути тут державність.

Нелегко буде це зробити,
Та в нашу неньку вірить,
Будемо брати.
В тяжкі хвилини українці,
Стіною стануть, на землі.

Ми віримо розквітне Україна,
Заколосяться золотом поля.
Ми вірили і будемо ми вірить,
Тому що наша,рідна це земля.