Scratches

Данка Луткова
Looking at scratches on his white skin
the reality of bravest dream I dream
I don't want to give pain I don't want to get pain
But I have to

He made me smile but in lonelyness
Staying naked without any disquise or dress
I don't want to get pain I don't want to give pain
But I have to do

Shut my mouth with a kiss
Your arms cost more than my worthless life
I should not tell you this
Rules are getting wild.
Scratches on your skin
Bravest dream I dream...

He's open wound of my heart and soul
He's a madness of my whole world
Be my muse and relax
I wanna be a hot wax on your breast

Царапины

глядя на царапины на его белой коже
воплощение моей самой смелой мечты
я не хочу делать больно
я не хочу испытывать боль
но так надо

он заставляет меня улыбаться, но
оставаясь в одиночестве без маски и платья
я не хочу делать больно
я не хочу испытывать боль
но так надо

заткни мне рот поцелуем
твои руки стоят больше,
чем моя бессмысленная жизнь
я не должна говорить это
правила становятся дикими
царапины на твоей коже
самая смелая мечта

он незаживающая рана моей души
он безумие всего мира
будь моей музой и расслабься
я хочу быть горячим воском
на твоей груди