***

Закир Ибрагимов
             
          Эвер

Эй, лезги халкь, гьинва ви ирс? Къалура!
Ажугъдивни къастунив рик1 ац1ура!
Амач чаз вахт алцумдай мад яхц1урра...
Несилриз дуьз рекьин к1алуб гьазура!


         Веревирд

Яда, Закир, вун гьинвайд(и) я эвериз
Къилав гуниз тураризни хьелериз?
Гьа рекьера гьуьжетизни женгер из...
Ви кьил я  мад аватдайди дингериз.