Ашмаган хыялларым

Разина Кинзябулатова
Ашмадылар.Ташладылар,

Ятим итеп минем тормышны.

Ак томаннар

чорнадылар

Маяклы ярларымны.

Канатларым кайрылдылар,

Гарип жаным ялгыз зарланды,

Ялкыннары сунгэн кумерлэрнен

Ослэрендэ эрсез таптанды.

Ашмый калган хыялларым-

Яралары газиз жанымнын,

Сары тоскэ манчылдырган,

Эрнулэре минем язмышнын.