Забути

Наталка Бойченко
Я – не вона, звичайно,
Хоч деякі кажуть *схожа*,
Тебе би забути, забанити,
І жити спокійно можна!

Читати пригодницькі книги,
Новини у свіжих газетах,
Купити додому ірисок
Й подалі послати Фрейда…

Тепер я п'ю  чай на балконі,
І більше про тебе не мрію,
Збираю плітки в телефоні,
І тільки для себе фарбую вії*


15.02.2012     :)