выдлуння выйни

Анатолий Каминских
В небесній вишині, кричать лелеки,
Країна наша знову розцвіла.
Та незабудемо героїв ми ніколи,
Героїв, що в землі нашій лежать.


Рік сорок перший, незабудемо ніколи,
Коли вбивали і палили вас.
Ніколи ми героїв незабудемо,
Що полягли в боях за нас,за нас.

Але наступить грізний сорок п’ятий,
Розіб’єте ви клятих ворогів,
І прапор на рейхстазі закріпили,
Як символ миру й дружби,на землі.

В небесній вишині, кричать лелеки,
Країна наша знову розцвіла.
Та незабудемо героїв ми ніколи,
Героїв, що в землі нашій лежать.