Пробач

Светлана Зиновская
Пробач,
               що не кажу слова любові,

 
Бо бережу їх,
                мов зіницю ока...

 
Вони, мов вітер,
                що гуля на волі,

 
Немов ріка
                і чиста і глибока.


 
 
 
 
Та стережись, коханий ,
                в тихих водах

 Спить бурелом.
                Чи втримать  стачить сили?

 

Моя любов - це шторму
                шквальний подих...

 
Дивись, щоб хвиля двох нас
                не втопила!      


 С.Зіновська.