Колискова для донечки

Светлана Зиновская
 
Доню,Василинко,
пташечко моя,
Серцю веселинка.
Річці - течія.
Крихітка долоня
руку зігріва....
Ти для мене доню,
Молодій-трава.
 
Що ці роки-хмари?
Тануть на очах....
Сірих днів отари
Розбрелись в ночах.
Їм нема зупину,
а ні вороття...
Лиш як зорі сходять
в небеса-життя.
 
А тобі- доволі
Радості без сліз....
Тільки б світ широкий
із тобою ріс....
Божою росою
личко примочи,
Хай душа простою
піснею звучить.
 
Доню,Василинко,
Пташечко мала....
Не забудь , дитинко,
що і я була....
 
 
С Зіновська.1995.