Прилетить мiй поцiлунок...

Владимир Великодный
Прилетить мій поцілунок, передасть привіт...
Я лечу до тебе рідна в ніжний дивоцвіт.
Підійму до неба руки, задзвенить струна...
Лише ти для серця люба. Лише ти одна.