In der Nacht

Макс Тарс
Здесь мой пустынный берег.
Наизнанку, в клочья.
Знаки многоточия.
Always you forget.

Что это наше море.
Синее, не черное.
Волнами, приливами.
Darkness in your head.

Где закат is violet,
А луна пылает и
Going to your dream.
Where the space between.

Where your soul try to feel.
Where we are trust, believe.
Where our kind is free.
Where we are real.