П сня про вро 2012

Анатолий Каминских
Зашуміли стадіони у нашій країні
Це футбольне дійство славне
Прийшло в Україну
Вся Європа завітала на козацьку землю
Так зустрінемо ж ми гідно братів іноземних.

Приспів:
Україна, Євро, Польща
Ого, ого, ого, ого, ого
На полях команди славні
Ого, ого, ого, ого, ого
Мяч забитий у ворота
Гол, гол, гол,
Вболіваєм ми чудово
Гол, гол, гол.

Помилуймося ми браття
На футбольне диво
На зелені стадіони
вийдуть в бій дружини
І футбольні чудеса нам вони покажуть.
Вболівати від душі нас вони заставлять.

Прсипів.


Україна не забуде футбол Європейський
Не забудуть гру футбольну фани європейські.
Привітаєм переможців вручим їм  медалі
Український коровай вручим на прощання.