Нехочу я втрачати

Анатолий Каминских
Мені вже нічого втрачати
Бо втратив я усе що міг.
Я втратив вірність і кохання
Я втратив ту що так любив.

Куди іду я сам не знаю
Іду по грішній цій землі
Чого скажіть мені шукаю,
Чого, скажіть мені скажіть.

Але, не хочу я втрачати
Тих незабутніх вечорів
Не хочу люди я втрачати
Яку кохав увесь свій вік.

Кохання це велика сила
Його втрачати нам не слід
З коханням краще жити в світі
Кохати треба на землі.