Пустота

Анатолий Каминских
Я не можу без тебе жити,
Що робити мені я не знаю
Ти пішла і мене оточила
Пустота, пустота, пустота.

Я не думав, що буде так тяжко
Коли поруч не буде тебе,
Ти далеко, ти дуже далеко,
Біля мене лише пустота.

Ти була моя бажана,
Ти була моя кохана,
Я ж кохав, кохав тебе,
Але зявилася незвідки
Пустота, пустота, пустота.