мабудь

Светлана Зиновская
Ступила   осінь   ніжна   і  сумна

 

 

і   в   синій   тиші    спитала:

 

 

"-Ти чому сумна?..."

 

            "-Бо ВІН  не пише....

 

бо він не пише..." -   так сказала я...

 

Мабуть    давно    забув   моє   ім"я.........

 

 

1995.