я прийшла

Светлана Зиновская
Довго кликав ти  мнене в своє життя,

Я прийшла...й відкрились двері раю...

Нам нема в минуле вороття,

Бо назад дороги не буває...

 

Чим   жила до тебе-не збагну...

Чи любила світ-не пам"ятаю....

Та любові квітку запашну

Без жалю для тебе я зриваю.

 

Як її до серця прикладеш,-

вмить вона твої загоїть рани,

Вже такої квітки не знайдеш,

Як оця в твоїх руках зів"яне.

 

Збережи, коханий, довоцвіт....

В квітці  цій твоя безмежна сила.

Щоб відчути радості політ

Лиш любов дає такі нам крила!.

 

Ти не бійся , що байдужий люд

скаже, що в любові є провина...

Суд людський, то є не Божий суд...

Як життя-вона у нас єдина!

 

 

С Зіновська. 2000.