Присвячення

Светлана Зиновская
пісня написана для Світлани та Віталія Білоножко.

Я пам"ятаю, мила, пам"ятаю...

Щоночі  пам"ять , як листи читаю...

Твоя усмішка...в садок доріжка...

Тебе в думках щодня я зустрічаю


Моя Світлано, моя Світлано...

Любов найперша....любов остання...

Любов остання...довічна мука,

Бо поміж нас  розлука...


Таких очей  не бачив я ніколи....

 Від них , повір,  світилось все навколо..

 Твої цілунки, немов дарунки

 Беріг я до вінчального престолу.

 

Почуєш ти  ім"я   своє  у   пісні,

Хай спомин серце тобі ніжно стисне.

Прости єдина....моя провина

Горить   в саду калиновим намистом.



С Зіновська.