Мовчання

Светлана Зиновская
Заблукала неба синь у ріці глибокій

Поселився у душі у моїй неспокій

Розбігаються думки на папері чистім

І ховаються слова під зів"ялим листям

                Мовчання....

                Так приходить прощання.

                Що це було? Кохання?

                Не знаю...

                Шукаю,

                я тобі виправдання

                а знаходжу мовчання...

                Мовчання....

Поміж нами назавжди вічна тінь розлуки

Але в спомини твої я прийду без стуку....

Що тоді промовиш ти , дивлячись в минуле?

Щось хотіли ми забуть...тільки не забули....

                Мовчання...

                І не треба прощання...

                Чи було це коханням?

                Не знаю.....

                Шукаю я собі виправдання,

                А знаходжу мовчання...

                Мовчання...

Уплету свою біду  білий цвіт калини

І без остраху піду по своїй стежині...

А чи стріну знов тебе-значення не має,

Є на світі той , один, що мене кохає.

                Мовчання.

                Стало нашим прощанням...

                Чи минуло кохання-

                Хто знає?

                Шукаю

                Нам обом виправдання

                А знаходжу мовчання....

                Мовчання.                С Зіновська.