Не чекай

Светлана Зиновская
Ти на мене уже не чекай

Наче дощику з неба,

Про що хочеш мене запитай,

Про кохання- не треба!

Що було, те уже відцвіло...

У саду, де калина,

Жовтим листям стежки замело

Й сизим димом з полину.

 
Сподівань розплелася коса

І упала на плечі...

Бачиш, місяць у хмари сховав

наполоханий вечір....

Не дивися у очі мої, -

в них не знайдеш ти жалю...

Бо не ти у душі зачепив

Тонкі струни печалі...

 
Не тебе я чекаю з імли...

серед мороку ночі

пам"ятаю, як щастям цвіли

ледь заплакані очі...

 Не тобою навіяні сни

Я так хочу забути

І в надії благати весни

Щоб  ЙОГО повернути....



С.Зіновська.