Гроза

Светлана Зиновская
Грізно й так невблаганно

 

Грім розбився над дахом,

 

Ніби звуки органу

 

Впились фугами Баха!

 

Мов застережливий оклик

 

Вічність кидає з неба!

 

 

 

Увесь переляканий...змоклий ...

 

Страх мій пнеться під ребра..

 

С Зіновська.2008р.