не помна

Пнупелькин Бульбяшкин
не знам - ще се случи ли...
- не помна
огромна музика шумна
горди очи зовяха
небето далече
отвъргнати речи
огрешен в мисъл безумна
колена прималняли
нямаше надежда
горестни напразно
невъзпламнал угасна
в тишината ледна
пропаст бездънна