Мамине щастя

Людмила Николаева 2
Мамине щастя, мамина радість,

Мамина зірка,що світить в ночі.

Щасливої долі,здійсненної мрії,

Тобі,моя доню,бажаю в житті.

Зростай,моя доню,зростай нам на радість,

Нехай світить сонце яскраво тобі.

І, щоб не стрічалися горе та заздрість,

Щоб зле та погане минало в путі.

Щасливе майбутнє,щасливая доля,

Тебе понесе на життєвім човні.

Усе б я віддала,була б моя воля,

Усе,що найкращого є у мені.

Велике майбутнє в малому зерняті

Я вірю,все добре несеш ти в собі.

Але як пояснити малому дитяті,

Що щастя не в славі,не в грошах й майні?

Матусина доля,матусине сонце,

І це,моя доню,слова не прості.

Нехай ти побачиш в життєве віконце

Все те,що бажаю я,доню, тобі!