На вулицi весна

Виктор Малороссов
На вулиці зранку буяє весна,
Співають пташки, як скажені.
Сміливо долаю редути багна,
Запхнувши долоні в кишені.

Хай змиє весь бруд життєдайна вода -
Ступаю в потоки рішуче...
У чоботах хлюпає - це не біда, -
Не треба знов прати онучі!



    22.01.2012р.